Eaionee? oaessaa
 
Υπηρεσίες
Με σιγουριά στα νέα βήματα, άρτια εξειδίκευση, μεγάλη εμπειρία και με δημιουργικό ρόλο, εγγυόμαστε και στον πιο απαιτητικό πελάτη την απόλυτη ασφάλεια του ανελκυστήρα του από τον σχεδιασμό έως την εγκατάστασή του.
ΤΜΗΜΑ ΜΕΛΕΤΩΝ
Τα ειδικευμένα στελέχη της Merklift - μηχανολόγοι μηχανικοί και τεχνικοί - βρίσκονται δίπλα σας από την πρώτη στιγμή, για να σας προσφέρουν τη γνώση και την εμπειρία τους. Για να είστε απόλυτα σίγουροι για την επιλογή σας, η Merklift θέτει στην υπηρεσία σας και την πιο προηγμένη τεχνολογία. Αναλαμβάνουμε υπεύθυνα την εκπόνηση πλήρους μελέτης για την κατασκευή ανελκυστήρων όλων των τύπων . Με την πιο εξελιγμένη τεχνολογία μπορούμε να βρούμε την λύση για κάθε πελάτη και κάθε περίπτωση.
Επίσης η εταιρία Merklift συνεργάζεται με πιστοποιημένους φορείς ελέγχων ανελκυστήρων, οι οποίοι πραγματοποιούν τον τελικό έλεγχο και αναλαμβάνει όλες τις διαδικασίες έκδοσης - καταχώρησης του φακέλου του ανελκυστήρα, στην αρμόδια υπηρεσία του Δημόσιου Φορέα.
ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ
Η εταιρία μας πραγματοποιεί τη συντήρηση του ανελκυστήρα σας με τη βοήθεια εξειδικευμένου προσωπικού, με πολυετή πείρα και με συνεχείς ενημερώσεις αναφορικά με τις εξελίξεις σε νέες τεχνολογίες. Μετά την ολοκλήρωση κάθε τοποθέτησης, η Merklift ελέγχει λεπτομερώς το τελικό αποτέλεσμα και παραμένει κοντά σας για οτιδήποτε χρειαστείτε στο μέλλον.